Antena Meniu Search
x

Video O fetiță din SUA le-a spus părinților că are un monstru în cameră. Ce au descoperit apoi i-a șocat: "Părea că e sânge pe pereții roz ai fiicei mele"

O familie din SUA a avut parte de șocul vieții, după o descoperire făcută în camera fetiței lor. Fiica lor le-a spus părinților că în camera ei se află un monstru. Deși inițial nu au laut-o în serios, copila a insistat, așa că părinții au decis să arunce o privire în dormitorul ei. Ce au găsit apoi i-a lăsat fără cuvinte. 

de Redactia Observator

la 27.04.2024, 17:25

O fetiță din SUA le-a spus părinților că are un monstru în cameră. Ce au descoperit apoi i-a șocat
O fetiță din SUA le-a spus părinților că are un monstru în cameră. Ce au descoperit apoi i-a șocat - TikTok / classashley

Copila le-a spus în nenumărate rânduri părinților că în camera ei este un monstru care face zgomote în fiecare noapte. Ashley Massis Class, mama fetiței, care se numește @classashley pe TikTok, a încercat să o liniștească pe copilă și să-i explice acesteia că monstrii nu există. Copila însă a insistat că în camera ei se aud niște zgomote ciudate în fiecare noapte, potrivit People

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Spunea că aude un monstru în peretele dormitorului, dar ne uitasem la un film cu monștri. Nu vorbea foarte bine și când încerca să explice noi înțelegeam că spune că are un monstru în dulap”, a povestit mama.

Pe acelaşi subiect

Ce au descoperit părinții copilei a fost de-a dreptul șocant

„I-am spus că nu e nimeni în dulap. Făceam glume cum că ne luptăm cu monstrul. I-am dat o sticlă cu pulverizator plină cu apă ca să îl stropească pe monstru dacă îl vede. Se speria foarte tare. A stat în camera noastră și continua să spună că sunt monștri acolo. Ne gândeam că poate este supărată deoarece tocmai născusem în februarie și înainte fusesem însărcinată și obosită”, a mai spus mama.

Câteva săptămâni mai târziu, însă, Ashley și soțul ei au observat câteva albine intrând în podul lor. Aceștia locuiesc într-o casă de fermă veche de 100 de ani, așa că au decis să cheme o companie de dezinsecție.

„Ne-au spus că sunt albine, probabil în căutare de un loc în care să stea. Nu le-au omorât deoarece sunt pe cale de dispariție”, a explicat Ashley.

Cuplul a chemat apoi un apicultor care să astupe gaura prin care intră albinele.

"Apicultorul a spus că probabil este un stup. A luat un ciocan și a distrus peretele. Au ieșit o grămadă de albine, iar din perete curgeau șiroaie de miere. Părea că e sânge pe pereții roz ai fiicei mele. Foarte ciudat. A fost un coșmar”, a mai afirmat aceasta.

În final, apicultorul a scos peste 50.000 de albine din peretele camerei și câteva kilograme de miere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Mapamond » O fetiță din SUA le-a spus părinților că are un monstru în cameră. Ce au descoperit apoi i-a șocat: "Părea că e sânge pe pereții roz ai fiicei mele"